Keto Guru Păreri Reale România

Keto Guru Pareri Reale

Consultați clienții Keto Guru Păreri înainte și după. Aceste povești de succes sunt reale și date în mod liber, fără stimulente plătite. Mărturiile și succesele sunt rezultatele luării de tablete keto guru cu planul dietei keto. Cele mai multe dintre ele au inclus, de asemenea, postul intermitent în același timp.

Keto Guru Păreri Reale România

Citiți pareri reale detaliate ale clienților care au folosit keto guru.

Jos 30 lbs

Lawrence M.

Jos 30 lbs !!! M-a luat 7 luni, plecat pentru totdeauna! Pentru a sărbători am ridicat 345 kg 3x în timpul postului! 85% din MAx-ul meu! Cine a spus că peeps-urile adaptate la grăsime nu se pot ridica greu? !! Au rămas 30 kg! 240 aici vin !!!!

 

Rezultatele pot varia în funcție de angajamentul dvs., de urmărire și de metabolism.

Mai puțin apoi un an peste 100 de kilograme Keto funcționează !!!

Keto Guru Pareri Reale

JR R. 18/09/19 18:52:41
Mai puțin de un an, peste 100 de kilograme au mers, acest lucru funcționează !!! Recenziile despre ketoguru m-au apucat și m-au ajutat cu atâtea dintre întrebările mele de acest grup, de asemenea, eram pre-diabetic în imaginea mea grea, nu mai sunt în pericol … călătoria nu a fost ușoară și coborâșurile înapoi se încadrează. ..dar am ramas cu ea si am pierdut 100 kg.

Jos de la 273 la 198.

poze keto

J. D. Shane 18/09/19 18:15:29
Am început călătoria mea de pierdere de grăsime în septembrie 2018 și strict keto sănătos, probabil din februarie 2019. În perioada 273 – 198.

Unele înainte și după keto pics. Acordă-i că unele dintre fotografii au ani, dar ai ideea. Primul a fost luat imediat când mi-am început slujba, care a fost în august 2018 și mi-am început călătoria de pierdere de grăsime în septembrie 2018 și ceto-uri sănătoase stricte, probabil din februarie 2019. În perioada 273-198.

 

Pierdut aprox. 40 lbs

Charlene R. 18/09/19 17:53:50

Am început Keto pe 7 februarie 2019 și am pierdut aprox. 40 Lbs De când. Împreună, am pierdut 72 kg. :
Mai am un pic de mers. Cu toate acestea, sunt super încântat de progresul meu. A venit un moment în care fotografiile sunt prea umilitoare când ai supraponderale, așa că unele dintre imagini sunt de acum un an sau ceva mai lungi. Imaginile de actualizare sunt de astăzi.

 

Am pierdut 70 kg în ultimul an și jumătate

KetoGuru Păreri

Red T. 18/09/19 17:01:13
A sărit înapoi pe căruță astăzi. Am pierdut 70 de kilograme în ultimul an și jumătate și apoi m-am oprit pentru câteva luni și am renunțat la mine. Dar după o bună discuție și planificare de sine, mă întorc și sunt hotărât să pierd restul acestei greutăți și să fiu sănătos! Iată transformarea mea. Mulțumesc Ketoguru

 

Body Bikni

Pareri KetoGuru

Jamie S. 18/09/19 18:39:09
Am început călătoria mea KetoGuru în iulie trecută și nu m-am mai uitat de atunci
SUPER EXCUTAT să poarte un bikini REAL din 2 piese, ÎNAINTE de a avea cei 3 copii ai mei! Mi-am început călătoria keto în iulie trecută și nu am mai privit în urmă.  KetoGuru a funcționat cel mai bine pentru mine.

Pentru toți cei care vă întrebați dacă funcționează, da, funcționează definitiv.

keto funcționează
Stephanie S. 18/09/19 16:41:52
Iată pictura mea înainte / după. Mai aveam de postat și am fost pe Keto puțin peste un an. Pentru toți cei care vă întrebați dacă funcționează, da, cu siguranță, funcționează. Ceea ce vreau să spun este cu adevărat, indiferent de greutatea pe care o aveți sau doriți să iubiți este iubirea este esențială. Deci, keto on and love you self !!

Deci, acestea au fost Keto Guru Pareri Reale ale oamenilor din România. Toate aceste recenzii sugerează că keto guru este un produs eficient și foarte orientat către rezultate pentru pierderea în greutate. Accesați Homepage (pagina principală) dacă sunteți interesat să încercați acest lucru.